logoblog

lirik lagu : Kimcil kepolen - NDX AKA

lirik lagu : Kimcil kepolen - NDX AKA

Lirik Lagu

Dibaca:358 close
lirik lagu : Kimcil kepolen - NDX AKA
share

lirik lagu : Kimcil kepolen - NDX AKA

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
ono opo kok koe bedo karo aku iki
opo aku salah nek aku tresno koe
po pendak dino atimu enenge gelisah

mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
menang rupo kalah rupo aku ora popo

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
koe selingkuh ro konc-ku cerakku iki
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

jaremu nek ra fu koe ora i love you
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

pancene koe pabu nuruti ib-mu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

lirik lagu : Kimcil kepolen - NDX AKA

yonek koe ra iso trimo opo enenge
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
pancen koe konco neng atimu wuto
menang rupo moto bondo kui pancen koe

aku wes ra betah ngrasake sifatmu
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Artikel Terkait

Lirik Lagu - "No Promises" Cheat Codes (feat. Demi Lovato)

"No Promises" Cheat Codes (feat. Demi Lovato) Cutting me up like a knife And I feel it deep in my bones Kicking a habit I ... Selengkapnya

Lirik Lagu - "There For You" Martin Garrix & Troye Sivan

"There For You" Martin Garrix & Troye Sivan I woke up pissed off today, And lately everyone feels fake Somewhere, I lost a piece of ... Selengkapnya

Lirik Lagu - "Thunder" Imagine Dragons

"Thunder" Imagine Dragons Just a young gun with a quick fuse I was uptight, wanna let loose I was dreaming of bigger things And wanna leave ... Selengkapnya

Lirik Lagu : Remukan Ati (feat x-tecto) - NDX AKA

Lirik Lagu : Remukan Ati (feat x-tecto) - NDX AKA dek rungokno jerit tangise ati iki nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji dek rasakno ... Selengkapnya


advertisement
Masih Hangat
 
Banyak Dilihat

Akhir Artikel

Buka Kategori Untuk Info Menarik Lainnya