logoblog

Lirik Lagu : Remukan Ati (feat x-tecto) - NDX AKA

Lirik Lagu : Remukan Ati (feat x-tecto) - NDX AKA

Lirik Lagu

Dibaca:268 close
Lirik Lagu : Remukan Ati (feat x-tecto) - NDX AKA
share

Lirik Lagu : Remukan Ati (feat x-tecto) - NDX AKA

dek rungokno jerit tangise ati iki
nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji
dek rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane mati

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

paribasan rogoku tak rew-ngi ngumboro
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
tatune loro siji ati kuciwo

Lirik Lagu : Remukan Ati (feat x-tecto) - NDX AKA

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amergo kahanane
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuwoku ra ngijinke

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

Artikel Terkait

Lirik Lagu - "No Promises" Cheat Codes (feat. Demi Lovato)

"No Promises" Cheat Codes (feat. Demi Lovato) Cutting me up like a knife And I feel it deep in my bones Kicking a habit I ... Selengkapnya

Lirik Lagu - "There For You" Martin Garrix & Troye Sivan

"There For You" Martin Garrix & Troye Sivan I woke up pissed off today, And lately everyone feels fake Somewhere, I lost a piece of ... Selengkapnya

Lirik Lagu - "Thunder" Imagine Dragons

"Thunder" Imagine Dragons Just a young gun with a quick fuse I was uptight, wanna let loose I was dreaming of bigger things And wanna leave ... Selengkapnya

Lirik Lagu - "Mama" Jonas Blue (feat. William Singe)

  "Mama" (feat. William Singe)   Where should we run to? We got the world in our hands and we're ready to play They say we're wasted But ... Selengkapnya


advertisement
Masih Hangat
 
Banyak Dilihat

Akhir Artikel

Buka Kategori Untuk Info Menarik Lainnya